Bratislava, 12.4.2017

Finále súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016

V piatok 7. apríla 2017 sa v hoteli River Park v Bratislave konalo finále 7. ročníka súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016, ktorú každoročne organizuje spoločnosť CEWE a.s. Bratislava.

Súťaž o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU je určená všetkým zákazníkom a nadšencom CEWE FOTOKNIHY, ktorí majú chuť súťažiť a ukázať svoje kreatívne zručnosti pri tvorbe vlastnej fotoknihy. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci zákazníci, ktorí si objednali CEWE FOTOKNIHU a zaregistrovali ju v termíne od 1.5.2016 do 31.1.2017. Do 7. ročníka súťaže sa prihlásilo 637 fotokníh plných kreatívnych nápadov, úžasných fotografií a osobných príbehov. Vo finále sa stretlo 19 najlepších z nich. Z toho bolo 9 výhercov FOTOKNIHA MESIACA, 9 mesačných výhercov TIP POROTY a výherca „divokej karty“ s najväčším počtom hlasov v online hlasovaní.

O víťazovi súťaže rozhodla priamo na finálovom galavečeri odborná porota zložená z fotografov, partnerov súťaže a zo zástupcov spoločnosti CEWE a.s.. Jednoznačným víťazom súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 sa stal p. Ladislav Veres so svojou fotoknihou New York versus London, v ktorej zaujímavo zdokumentoval najväčšie dominanty týchto veľkomiest.

Z každej súťažnej CEWE FOTOKNIHY venovala spoločnosť CEWE po 1 EUR na podporu občianskeho združenia Dar života a Appa, ktoré si v závere finálového večera prevzali symbolické charitatívne šeky.

Viac o súťaži a veľkom finále tu

lucia.simonova@cewe.sk