Bratislava, 15.4.2019

CEWE už po tretí raz získalo cenu TIPA World Award

Ocenené hexxas – CEWE je „najlepšia fotoslužba na svete“

Oldenburg, 3. apríla 2019. Už po tretíkrát a po druhýkrát v rade sa CEWE, líder na trhu s fotoslužbami, teší z ocenenia TIPA World Award. V kategórii „Best Photo Service“ medzinárodnú porotu nedokázala tak často presvedčiť žiadna iná spoločnosť v tomto odvetví. Po ocenení pre CEWE FOTOKNIHU 2008 a ozdobné prvky na tvrdej väzbe 2018 v tomto roku získala spoločnosť cenu za šesťhranné fotodlaždice hexxas. Pre CEWE je tohtoročné ocenenie navyše mimoriadne vyznamenanie, pretože nápad na hexxas vyšiel z vlastnej iniciatívy z radov zamestnancov a rozvíjal sa naprieč oddeleniami.

Jedinečný dizajnový koncept
Tohtoroční víťazi ceny TIPA World Awards – celosvetovo najžiadanejšieho vyznamenania fotografických a zobrazovacích produktov – sú jasní: CEWE už po druhý raz za sebou presvedčilo porotu zväzu fotografickej tlače „Technical Image Press Association“ – v skratke TIPA – svojimi produktovými inováciami. Hexxas, ktoré sú dostupné od septembra 2018 a teraz boli vyznamenané, menia osobné fotografie na celistvé štýlové umelecké dielo. Vďaka šesťhranným fotodlaždiciam je možné postaviť do popredia koláže alebo viacdielne obrazy v nezvyčajnom formáte. Porota, ktorá sa skladá z vydavateľov 30 renomovaných fotografických magazínov z celého sveta, uzavrela svoje rozhodnutie: „Kompozícia nástenných obrazov, či už doma, alebo v kancelárii, získa v podobe dlaždíc hexxas nový koncept. (…) Magnetický závesný systém umožňuje flexibilné zoradenie pútavých koláží.“

Vychytené nápady
Vývoj inovácií produktov je v spoločnosti CEWE téma, ktorá sa tiahne všetkými oddeleniami spoločnosti a na ktorej sa aktívne podieľa množstvo z rovných 3 900 zamestnancov. Optimálne platformy na vývoj a prepracovanie nápadov naprieč oddeleniami ponúkajú okrem iného aj pravidelné podujatia, ako sú napríklad Innovation Days. Takto vznikli aj hexxas. „Ocenenie TIPA World Award 2019 nie je preto len poctou pre náš produkt, ale aj pre všetkých našich zamestnancov, ktorí sa spoločne podieľali na hexxas,“ zdôrazňuje riaditeľ CEWE, Dr. Christian Friege. „Táto cena nám znovu jasne dokazuje, aká inovatívna sila sa skrýva v každom z nás.“

email: karin.ivancikova@cewe.sk