Oldenburg, 14.4.2020

CEWE už po štvrtý raz získalo renomované ocenenie TIPA World Award

Medzinárodná porota ocenila CEWE FOTOKNIHU s koženou a plátennou väzbou

Oldenburg, 14. apríla 2020. Porota Technical Image Press Association (TIPA) vyberie každú jar najlepšie produkty z medzinárodného fotopriemyslu. Po dvoch oceneniach za CEWE FOTOKNIHU a jednom ocenení za fotodlaždice hexxas získala spoločnosť CEWE tento rok ďalšiu trofej, tentokrát s produktom CEWE FOTOKNIHA. V kategórii „Best Photo Service Worldwide“ (Najlepšia fotoslužba na svete) porota vyznamenala novinky v sortimente spoločnosti: koženú a plátennú väzbu.

Inovácie na tepe času
Ocenenia TIPA World Awards sú považované za najžiadanejšie ocenenie pre fotografické a zobrazovacie produkty na celom svete. Porota zložená z redaktorov 26 renomovaných fotografických časopisov z celého sveta hodnotí nové produkty z minulého roka podľa mnohých kritérií kvality tak, aby ocenenie získali iba tí najlepší. „Sme veľmi radi, že sme našimi novými produktami opäť dokázali presvedčiť porotu TIPA,“ zdôrazňuje Thomas Mehls, generálny riaditeľ spoločnosti CEWE. „Ukazuje nám to, že s našimi inovačnými procesmi, na ktorých sa podieľajú všetci zamestnanci, sme na správnej ceste. Predovšetkým tretia cena TIPA World Award za náš hlavný produkt – CEWE FOTOKNIHA – dokazuje, že stojí za to nezaspať na vavrínoch, ale neustále zisťovať, ako môžeme splniť želania a potreby našich zákazníkov ešte lepšie. Výsledkom sú vždy nové prístupy a riešenia, vďaka ktorým držíme prst na tepe doby.“

CEWE FOTOKNIHA vhodná na každú príležitosť
Od svojho uvedenia na trh v roku 2005 prešla CEWE FOTOKNIHA obrovským vývojom. Ako najobľúbenejšiu fotoknihu v Európe s viac ako 60 miliónmi predaných kópií si ju zákazníci navrhujú pri rozličných príležitostiach. Zachováva cenné spomienky na výlety, svadby a iné oslavy, ako aj početné rodinné príbehy. Zároveň sa neustále vyvíjala, sledovala najnovšie trendy a neustále presviedčala ďalšími inováciami. Každý si svoju CEWE FOTOKNIHU môže navrhnúť presne podľa svojho želania. Po ušľachtilom dizajne tvrdej väzby, ktorú porota TIPA vyznamenala v roku 2018, boli teraz ocenené kožené a plátenné väzby. Mimochodom, aj pri nich sa používa aj jedinečný dizajn s ušľachtilým zdobením. Slávnostné kliparty a písma sa nanášajú na koženú či plátennú väzbu podľa želania zákazníka v zlatej, ružovej zlatej alebo striebornej farbe, vďaka čomu je CEWE FOTOKNIHA aj zvonka pastvou pre oči. Porota TIPA vo svojom posudku vyzdvihla elegantný vzhľad väzieb. Kým prémiová plátenná väzba poskytuje moderný vzhľad, kožená väzba pripomína klasické fotoalbumy, ktoré sú dodnes symbolom pre cenné spomienky.

email: karin.ivancikova@cewe.sk

Rozumiem