vlnka papier

Bratislava, 21.2.2018

Výstava medzinárodnej CEWE fotosúťaže „Our world is beautiful"

Pozývame Vás na výstavu najúspešnejších fotografií prihlásených do CEWE súťaže „Our world is beautiful" - "Náš svet je krásny". Najvyššie umiestnenou fotografiou zo Slovenska je fotografia “Waves of Moravia” od Radoslava Černického, ktorá sa dostala do TOP20. Celkovo sa v TOP 1000 umiestnilo 83 fotografií od slovenských fotografov. Tieto fotografie spolu s najúspešnejšími fotografiami účastníkov z iných krajín sú predmetom putovnej výstavy, na ktorú vás srdečne pozývame v nasledujúcich termínoch:

15.2. - 1.3.2018 - Eurovea Bratislava
1.3. - 31.3.2018 - Slovenské národné divadlo Bratislava
7.3. – slávnostné otvorenie výstavy spojené s vernisážou
1.4. - 30.4.2018 - Avion Shopping Park

Medzinárodná CEWE fotosúťaž "Our world is beautiful" - "Náš svet je krásny" sa vďaka obrovskému záujmu súťažiacich stala najväčšou otvorenou fotosúťažou v roku 2017. Dokopy sa súťaže zúčastnilo 22.000 amatérskych i profesionálnych fotografov s viac ako 183.000 fotografiami. Podrobné informácie k súťaži a výhercom nájdete na stránke fotosúťaže.

Ocenenie: CEWE Photo Award

Fotografia od fínskeho fotografa Janne Kahila z kategórie Krajina s názvom „Cliffs of Kallur“ (Faröerove ostrovy) presvedčila porotu a získala prestížne ocenenie tejto medzinárodnej fotosúťaže - CEWE Photo Award. Stala sa nielen výhernou fotografiou v danej kategórii ale aj celkovým víťazom fotosúťaže.

Viac informácií k fotosúťaži na: http://sutaz.cewe-fotokniha.sk/beautiful-world-2016/

Nový ročník fotosúťaže CEWE Photo Awards – Our world is beautiful začína už 1.5.2018.

Miloš Zámečník
Key Account Manager & PR