• 100% záruka spokojnosti
    Individuálny prístup a spokojnosť jednotlivcov s CEWE Fotoknihou je pre nás dôležitý. Zaručujeme teda vynikajúcu kvalitu a služby - kedykoľvek.

Viac info
  • Euróspka najobľúbenejšia fotokniha
    - Viac ako 35 miliónov predaných kópií CEWE Fotokníh od roku 2005.
    - Viac ako 10 miliónov stiahnutí nášho softvéru pre navrhovanie.

Zistiť viac
  • Infolinka 7 dní v týždni
    Potrebujete informáciu o vašej objednávke alebo máte otázky ohľadom našich produktov? Počas celého týždňa je vám k dispozícii naša infolinka 02/6820 4415, kde vám radi poradíme.

vlnka papier

Bratislava, 21.2.2018

Výstava medzinárodnej CEWE fotosúťaže „Our world is beautiful"

Pozývame Vás na výstavu najúspešnejších fotografií prihlásených do CEWE súťaže „Our world is beautiful" - "Náš svet je krásny". Najvyššie umiestnenou fotografiou zo Slovenska je fotografia “Waves of Moravia” od Radoslava Černického, ktorá sa dostala do TOP20. Celkovo sa v TOP 1000 umiestnilo 83 fotografií od slovenských fotografov. Tieto fotografie spolu s najúspešnejšími fotografiami účastníkov z iných krajín sú predmetom putovnej výstavy, na ktorú vás srdečne pozývame v nasledujúcich termínoch:

15.2. - 1.3.2018 - Eurovea Bratislava
1.3. - 31.3.2018 - Slovenské národné divadlo Bratislava
7.3. – slávnostné otvorenie výstavy spojené s vernisážou
1.4. - 30.4.2018 - Avion Shopping Park

Medzinárodná CEWE fotosúťaž "Our world is beautiful" - "Náš svet je krásny" sa vďaka obrovskému záujmu súťažiacich stala najväčšou otvorenou fotosúťažou v roku 2017. Dokopy sa súťaže zúčastnilo 22.000 amatérskych i profesionálnych fotografov s viac ako 183.000 fotografiami. Podrobné informácie k súťaži a výhercom nájdete na stránke fotosúťaže.

Ocenenie: CEWE Photo Award

Fotografia od fínskeho fotografa Janne Kahila z kategórie Krajina s názvom „Cliffs of Kallur“ (Faröerove ostrovy) presvedčila porotu a získala prestížne ocenenie tejto medzinárodnej fotosúťaže - CEWE Photo Award. Stala sa nielen výhernou fotografiou v danej kategórii ale aj celkovým víťazom fotosúťaže.

Viac informácií k fotosúťaži na: http://sutaz.cewe-fotokniha.sk/beautiful-world-2016/

Nový ročník fotosúťaže CEWE Photo Awards – Our world is beautiful začína už 1.5.2018.

Miloš Zámečník
Key Account Manager & PR