vlnka papier

Bratislava, 21.2.2018

Medzinárodná CEWE Fotosúťaž Our world is beautiful | Náš svet je krásny

CEWE prezentuje najväčšiu fotosúťaž sveta!

Viac ako 180.000 fotografií ukázalo krásu tohto sveta!

Celých 9 mesiacov sa mohli fotografi z celého sveta zúčastniť fotosúťaže „Our world is beautiful“ (Náš svet je krásny). Náročná úloha pre porotu: 183.861 zaslaných fotografií do fotosúťaže urobili z CEWE fotosúťaže „Our world is beautiful“ v roku 2017 najväčšiu – pre všetkých fotografov otvorenú – fotosúťaž sveta. Mohli sa zúčastniť za rovnakých podmienok a bez rozdielu mladí či starí, profesionálni fotografi aj amatéri.

Slávnostné odovzdanie cien víťazom fotosúťaže v nemeckom Leipzigu

22. Septembra 2017 vyhlásila firma CEWE oficiálnych výhercov fotosúťaže „Our world is beautiful“ v Nemeckom fotomúzeu (Deutsches Fotomuseum, Nemecko, Leipzig) a zároveň ocenila najvyššie umiestnených výhercov spomedzi 22.000 účastníkov z 94 krajín sveta a viac ako 183.000 fotografií. Účastníci si mohli vybrať jednu zo šiestich kategórií: Krajina, Príroda, Šport, Ľudia, Architektúra a Doprava a infraštriktúra. Každá z kategórií mala svojho výhercu a z týchto šiestich výhercov bol na záver vybraný celkový víťaz celej fotosúťaže.

Najvyššie umiestnenou fotografiou zo Slovenska je fotografia “Waves of Maravia” od Radoslava Černického, ktorá sa dostala do TOP20. Celkovo sa v TOP 1000 umiestnilo 83 fotografií od slovenských fotografov.

Ocenenie: CEWE Photo Award

Fotografia od fínskeho fotografa Janne Kahila z kategórie Krajina s názvom „Cliffs of Kallur“ (Faröerove ostrovy) presvedčila porotu a získala prestížne ocenenie tejto medzinárodnej fotosúťaže - CEWE Photo Award. Stala sa nielen výhernou fotografiou v danej kategórii ale aj celkovým víťazom fotosúťaže.

Viac informácií k fotosúťaži na: http://sutaz.cewe-fotokniha.sk/beautiful-world-2016/

Miloš Zámečník
Key Account Manager & PR