• 100% záruka spokojnosti
    Individuálny prístup a spokojnosť jednotlivcov s CEWE Fotoknihou je pre nás dôležitý. Zaručujeme teda vynikajúcu kvalitu a služby - kedykoľvek.

Viac info
  • Euróspka najobľúbenejšia fotokniha
    - Viac ako 35 miliónov predaných kópií CEWE Fotokníh od roku 2005.
    - Viac ako 10 miliónov stiahnutí nášho softvéru pre navrhovanie.

Zistiť viac
  • Infolinka 7 dní v týždni
    Potrebujete informáciu o vašej objednávke alebo máte otázky ohľadom našich produktov? Počas celého týždňa je vám k dispozícii naša infolinka 02/6820 4415, kde vám radi poradíme.

Bratislava, 15.11.2016

Každý CEWE KALENDÁR pomáha!

Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. Tento rok sa rozhodla podporiť nákup EKG prístroja, ktorý je dôležitou pomôckou pre liečbu malých pacientov.

Spoločnosť CEWE venuje 50 centov z predaja každého CEWE KALENDÁRA na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave. Nakoľko ide o produkt, ktorý je v tomto období veľmi žiadaný, očakáva, že projekt bude úspešný a zákazníkmi pozitívne prijatý. Do zbierky budú započítané všetky CEWE KALENDÁRE objednané do 31.12.2016 na stránkach cewe.sk/fotokalendare.html a fotolab.sk/fotokalendare.html .

Detské kardiocentrum Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, a.s. je jediné špecializované pracovisko svojho druhu na Slovensku, ktoré poskytuje starostlivosť o deti s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Bolo založené v roku 1992 a nadviazalo na činnosť I. detskej kliniky DFNsP a Oddelenia detskej kardiológie a kardiochirurgie na ÚKVCH v Bratislave.

Elektrokardiografia (EKG) je základné medicínske vyšetrenie v pediatrických, internistických a chirurgických odboroch. EKG zaznamenáva elektrickú činnosť srdca a jeho pomocou sa dajú diagnostikovať vrodené, aj získané chyby srdca a tiež poruchy rytmu. Používa sa na vyšetrenie všetkých vekových kategórií – od novorodencov až po starých ľudí. EKG prístroj pomocou končatinových a hrudných elektród zaznamenáva činnosť srdca a automaticky ju v súčasných moderných prístrojoch vyhodnocuje.