vlnka papier

Bratislava, 21.2.2018

Každý CEWE KALENDÁR pomáha!

Bratislava, 15. februára 2018 - Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH), a. s. v Bratislave. V minulom roku sme sa opätovne rozhodli pomôcť malým pacientom a z predaja každého CEWE KALENDÁRA objednaného do 31.12.2017 sme venovali 50 centov na nákup diagnostického prístroja AVOXIMETER pre Detské kardiocentrum v Bratislave. Vyzbieralo sa 8 268 eur! Každému, kto prispel, zo srdca ďakujeme!

Ambasádorom zbierky sa po prvýkrát stal herec Juraj Bača.

Tento vecný dar na nákup AVOXIMETRA sme odovzdali na tlačovej konferencii vo štvrtok 15.02.2018 o 11:00, v zasadačke Detského kardiocentra NÚSCH, a.s. na bratislavských Kramároch v DFNsP.

AVOXIMETER je prístroj, ktorý sa používa pri intervenčných a diagnostických katetrizáciách detí s chorým srdcom a na meranie parametrov cirkulácie krvi v tele, tzv. hemodynamiky. Vrodené chyby srdca patria medzi najčastejšie vrodené anomálie u detí. Predstavujú veľmi pestrú kombináciu rôznych anatomických anomálií jednotlivých štruktúr srdca a priľahlých ciev. Mnohé z nich sa prejavujú nedostatočným okysličovaním krvi, alebo srdcovým zlyhaním. Výskyt tohto ochorenia je 6 až 8 z 1000 živo narodených detí.

Nový ročník fotosúťaže CEWE Photo Awards – Our world is beautiful začína už 1.5.2018.

Miloš Zámečník
Key Account Manager & PR