• 100% záruka spokojnosti
    Individuálny prístup a spokojnosť jednotlivcov s CEWE Fotoknihou je pre nás dôležitý. Zaručujeme teda vynikajúcu kvalitu a služby - kedykoľvek.

Viac info
  • Euróspka najobľúbenejšia fotokniha
    - Viac ako 35 miliónov predaných kópií CEWE Fotokníh od roku 2005.
    - Viac ako 10 miliónov stiahnutí nášho softvéru pre navrhovanie.

Zistiť viac
  • Infolinka 7 dní v týždni
    Potrebujete informáciu o vašej objednávke alebo máte otázky ohľadom našich produktov? Počas celého týždňa je vám k dispozícii naša infolinka 02/6820 4415, kde vám radi poradíme.

Bratislava, 27.2.2017

100 krajín Lovca zážitkov

V termíne od 1. do 14.marca 2017, budú mať návštevníci fotografie, cestovania a zážitkov možnosť opäť vidieť putovnú výstavu cestovateľa a fotografa MUDr. Ľuboša Fellnera v OC Eurovea. V rámci výstavy fotografií Vás pozývame na autogramiádu jeho knihy fotografií, ktoré zachytil na Leica Summilux M-35 mm, f 1.4. ASPH. Ide o limitovanú edíciu 117 stranovej CEWE FOTOKNIHY cestovateľských zážitkov. Samotný predaj knihy má charitatívny rozmer, nakoľko 100 percent výťažku z predaja ide na charitatívne projekty podpory vzdelanosti na miestach, ako sú Srí Lanka – Jaffna, Swazijské kráľovstvo – lýceum, Základná škola v horách Ekvádoru.

Srdečne Vás pozývame na slávnostné otvorenie výstavy, ktoré bude spojené s krstom a autogramiádou limitovanej CEWE FOTOKNIHY Lovec zážitkov, druhá časť - 3.marca 2017 o 17:00 v OC Eurovea, pred predajňou Fotolab - CEWE o 17:00.

Podľa organizácie TCC (Travelers´Cetury Club) so sídlom v USA precestoval Ľuboš Fellner doteraz 187 destinácií na všetkých kontinentoch. Pre túto knihu vybral iba tie najexotickejšie miesta našej planéty, kde sa doteraz dostal len málokto. Každá z fotografií je sprevádzaná unikátnym príbehom, ktorý je rovnako dôležitý ako samotná fotografia.

Knihu si môžete zakúpiť v predajni Fotolab v Eurovea alebo prostredníctvom e-shopu.

lucia.simonova@cewe.sk