• 100% záruka spokojnosti
    Individuálny prístup a spokojnosť jednotlivcov s CEWE Fotoknihou je pre nás dôležitý. Zaručujeme teda vynikajúcu kvalitu a služby - kedykoľvek.

Viac info
  • Euróspka najobľúbenejšia fotokniha
    - Viac ako 35 miliónov predaných kópií CEWE Fotokníh od roku 2005.
    - Viac ako 10 miliónov stiahnutí nášho softvéru pre navrhovanie.

Zistiť viac
  • Infolinka 7 dní v týždni
    Potrebujete informáciu o vašej objednávke alebo máte otázky ohľadom našich produktov? Počas celého týždňa je vám k dispozícii naša infolinka 02/6820 4415, kde vám radi poradíme.

Bratislava, 27.5.2016

100 krajín Lovca zážitkov

V rámci výstavy fotografií cestovateľa a fotografa MUDr. Ľuboša Fellnera v OC Eurovea Vás pozývame na autogramiádu jeho knihy fotografií, ktoré zachytil na Leica Summilux M-35 mm, f 1.4. ASPH. Ide o limitovanú edíciu 117 stranovej CEWE FOTOKNIHY cestovateľských zážitkov. Samotný predaj knihy má charitatívny rozmer, nakoľko 100 percent výťažku z predaja ide na charitatívne projekty podpory vzdelanosti na miestach, ako sú Srí Lanka – Jaffna, Swazijské kráľovstvo – lýceum, Základná škola v horách Ekvádoru.

Podľa organizácie TCC (Travelers´Cetury Club) so sídlom v USA precestoval Ľuboš Fellner doteraz 182 destinácií na všetkých kontinentoch. Pre túto knihu vybral iba tie najexotickejšie miesta našej planéty, kde sa doteraz dostal len málokto. Každá zo 100 fotografií je sprevádzaná unikátnym príbehom, ktorý je rovnako dôležitý ako samotná fotografia.

Autogramiáda prebehne 1. júna 2016, v OC Eurovea, pred predajňou Fotolab o 18:00 hod. Po autogramiáde Ľuboš Fellner prevedie záujemcov výstavou fotografií od chladnej Zeme Františka Jozefa až po horúcu džungľu Konga.

Knihu si môžete zakúpiť v predajni Fotolab alebo prostredníctvom e-shopu. Náhľad nezredigovanej knihy je voľne k dispozícii tu.